Schilderwerk
Het is mogelijk om ons in te huren voor binnen schilderwerkzaamheden. 
Wij werken met de hoogwaardige verflijn van Carte Colori en Wijzonol Bouwverven;
> ​Krijtverf - een zeer matte poederige muurverf met een kalkmat uiterlijk.
> Krijtlak Mat - matte lakverf is zeer geschikt voor restauratieprojecten, meubels, deuren en houtwerk, radiatoren e.d.
> Krijtlak Zijdemat - zachte glansgraad is zeer geschikt voor restauratieprojecten, meubels, deuren en houtwerk, radiatoren e.d.
> Kalkverf - natuurlijk, milieuvriendelijk product dat ‘ademt’. Geeft een kwast streperig warm effect.
> Vloerverf - kan op vrijwel alle oppervlakken aangebracht worden: trappen, vloeren, keramische tegels.
> Projectverf - afwasbare matte muurverf op waterbasis voor intensief gebruik. De projectverf is speciaal ontwikkeld voor vlekgevoelige plaatsen zoals hal, keuken en badkamer en gemakkelijk te reinigen. Behalve voor buiten is de projectverf ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld horeca, kantoren, scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. 


> Verfkleuren - Carte Colori 
Wij werken met kleurencombinaties uit de hoogwaardige verflijn van Carte Colori waardoor onze woonitems elkaar goed aanvullen. 
Bij een aantal meubels kunt u tijdens uw bestelling aangeven of u deze behandeld wilt hebben met krijtverfmatte krijtlak of projectverf.  
Onderstaande verfkleuren zijn de meest gekozen kleuren welke wij momenteel toepassen.
* Let op: de kleur op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke kleur op houtwerk, veelal valt de kleur iets lichter uit op het meubel.


* Krijtverf behandeling:
Krijtverf geeft een authentieke uitstraling aan het meubel. Doorgaans wordt door onze klanten 80% van de meubels, besteld in krijtverf. Bij krijtverf zijn de kwaststrepen lichtelijk zichtbaar, de krijt kleur geeft een warm, authentiek en wat vegerig effect. 

* Krijtlak (Mat) behandeling:
Krijtlak mat is een matte verf en geeft een egale kleur aan het meubel. Ook bied krijtlak meer bescherming t.o.v. krijtverf. Krijtlak is afneembaar. Voor krijtlak betaald u een meerprijs.

* Projectverf (Mat) behandeling:
Projectverf is afwasbare matte verf op waterbasis voor intensief gebruik. De verf geeft géén glansplekken bij wrijving of schoonmaken en is nauwelijks krasgevoelig.

© 2014 - 2024 Timeless Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel