Menu

* Afhalen
Woonitems kunt u op locatie bij ons afhalen. Wij werken enkel op afspraak. 

* Pakketdienst
Onze pakketten (tot 10 kg. en maximaal 50x50x100 cm.) worden middels PostNL verzonden.
De kosten bedragen € 6,95 per pakket (= standaard verzending). Indien aangetekend of verzekerd gewenst is, dient u dit zelf van te voren aan te geven.  
* Timeless Living is niet verantwoordelijk voor het eventueel zoekraken van pakketten en- of eventuele beschadigingen welke ontstaan zijn door transport middels PostNL of eigen vervoer van de klant. 

* Bezorgdienst

Met ingang van 1 januari 2017 bezorgen wij wegens drukte geen meubels meer bij de klant op locatie.
Wanneer u gebruik wenst te maken van een koeriersdienst kunt u hiervoor contact met ons opnemen.
Tarief: vanaf € 100,- incl. voorrijkosten binnen een straal van 25 km. Daarbuiten kunt u per e-mail opvragen.
Bij bezorging van de meubelen vragen wij vooruitbetaling van het totaalbedrag. 

Voor het geheel annuleren van uw bestelling, brengen wij 25% van het aankoopbedrag in rekening en er zal geen restitutie plaatsvinden van de aanbetaling. Wij raden u aan het product altijd vooraf te komen bekijken.  
De levering geschied tot aan de deur / tot aan het gebouw. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn welke hulp bied aan de transporteur. De meubels worden niet op een boven etage bezorgd. 
Timeless Living is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan zijn middels transport door derden of eigen vervoer van de klant. 

* Retourneren
Via onze webshop bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Dit is beschreven in de wet 'kopen op afstand.' 
Het retour dient vooraf schriftelijk aangemeld te worden via info@timeless-living.nl. 
Het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij Timeless Living aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour. 
Retourkosten zijn altijd voor rekening van de koper. Deze retourregeling van bestellingen via onze webshop geldt enkel voor artikelen welke via één van onze transporteurs of de PostNL afgeleverd worden. Producten welke zelf worden afgehaald, kunnen niet retour gestuurd/gebracht worden. 
Meubels én maatwerk bestellingen worden eveneens niet retour genomen. 

© 2014 - 2018 Timeless Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel