Menu
Algemene voorwaarden - Timeless Living

* Aankoop meubels en woonaccessoires
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, houden wij u omtrent de verloop van de bestelling, per e-mail op de hoogte.

* Reserveren
Het product wordt na aankoop via onze webshop, maximaal 3 dagen voor u gereserveerd. Na deze 3 dagen, behoud Timeless Living het recht het product door te verkopen aan derden.
Kunt u, uw artikel niet binnen deze termijn aanschaffen door bijvoorbeeld een verhuizing/verbouwing dan is het mogelijk een artikel in overleg te reserveren tegen een minimale aanbetaling van 50%.
Ziet u om welke reden dan ook, toch af van uw aankoop, dan brengen wij 25% van het aankoopbedrag in rekening. Dit om de ‘nee-verkoop’ aan andere geïnteresseerden te minimaliseren.

* Prijzen
De prijzen zijn gebaseerd op het zelf komen ophalen van de producten (in Apeldoorn).
Alle vermelde prijzen op deze website zijn in Euro ’s en inclusief 21% BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of drukfouten.

* Maatwerk meubels
Maatwerk meubels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Daarom vragen wij een aanbetaling van 50% op het totaalbedrag. Het resterende bedrag kunt u voldoen wanneer u het meubelstuk bij ons komt afhalen.
Door de aanbetaling bent u verplicht, deze meubels af te nemen tegen de afgesproken prijs. De aanbetaling wordt niet terug betaald.

Opgegeven leveringstermijnen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke levertijd. Een leveringstermijn welke overschreden wordt geeft geen recht tot ontbinding en/of schadevergoeding.

* Afhalen / Bezorgen
De artikelen kunt u bij ons afhalen. Wij werken echter alleen op afspraak.

Met ingang van 1 januari 2017 bezorgen wij wegens drukte geen meubels meer bij de klant op locatie.
Wanneer u gebruik wenst te maken van een koeriersdienst kunt u hiervoor contact met ons opnemen.
Tarief: vanaf € 100,- incl. voorrijkosten binnen een straal van 25 km. Daarbuiten kunt u per e-mail opvragen.
Bij bezorging van de meubelen vragen wij vooruitbetaling van het totaalbedrag.

Voor het geheel annuleren van uw bestelling, brengen wij 25% van het aankoopbedrag in rekening en er zal geen restitutie plaatsvinden van de aanbetaling.
Wij raden u aan het product altijd vooraf te komen bekijken.
De levering geschied tot aan de deur / tot aan het gebouw. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn welke hulp bied aan de transporteur. De meubels worden niet op een boven etage bezorgd.
Timeless Living is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan zijn middels transport door derden of eigen vervoer van de klant.

* Pakketpost
Kleine artikelen, maximaal 50x50x100 cm., welke niet zwaarder zijn dan 10 kg. (incl. verpakking), kunnen ook via de PostNL verstuurd worden. De verzendkosten bedragen € 6,95 per pakket. Deze verzendkosten gelden voor Nederland.
Timeless Living is niet verantwoordelijk voor het eventueel zoekraken van pakketten en- of eventuele beschadigingen welke ontstaan zijn door transport via PostNL of eigen vervoer van de klant.

* Betaling
Bij het afhalen van artikelen kunt u contant betalen, via iDeal of vooraf de betaling op ons bankrekeningnummer voldoen. Wij hebben geen PIN.

* Garantie
De authentieke en soms doorleefde uitstraling is juist het unieke sfeerbepalende element van onze meubels. Indien voorradig kunt u een artikel vooraf komen bekijken, wij geven géén garanties achteraf.
Zowel onze originele authentieke meubels evenals de handgemaakte zijn voornamelijk van hout. Hout is een natuurproduct en werkt altijd! Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes (verwarming, vocht e.d.), er kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan.
Timeless Living is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout. U kunt het werken van hout minimaliseren door de meubelen niet te dicht bij een verwarming te plaatsen en bij droge lucht waterreservoirs aan uw verwarming te hangen. Ook vochtige ruimtes (bijv. in oudere huizen welke niet geïsoleerd zijn of bij lekkage) kunnen ook de werking van hout veroorzaken, controleer dit alvorens u de meubelen plaatst.
Wij controleren de originele / oude meubelen bij inkoop, maar we kunnen geen garantie geven dat al onze meubels 100% houtwormvrij zijn. Bij speciaalzaken zijn producten te koop om meubels eenvoudig en effectief hiertegen te behandelen.

* Reclamaties, aansprakelijkheid en annulering
Vanaf het moment van aankoop bent u gehouden aan de Algemene Voorwaarden van Timeless Living.
Timeless Living is niet aansprakelijk, indien een meubel niet door de deur, het trapgat en dergelijke past. U dient dit zelf vooraf goed te berekenen. De afmetingen staan bij het product vermeld binnen onze webshop. Eveneens zijn wij niet aansprakelijk voor fouten, gemaakt door de koper zelf, men heeft hierin zelf alle lasten en kosten te dragen.

Timeless Living aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

*Afmetingen / Maten
Alle aangegeven afmetingen op deze website zijn indicatieve maten.

* Retour
Via onze webshop bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen na ontvangst. Dit is beschreven in de wet `kopen op afstand.` Het retour dient vooraf schriftelijk aangemeld te worden via info@timeless-living.nl.
Het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij Timeless Living aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour.
Retourkosten zijn altijd voor rekening van de koper. Deze retourregeling van bestellingen via onze webshop geldt enkel voor artikelen welke via één van onze transporteurs of de PostNL afgeleverd worden. Producten welke zelf worden afgehaald, kunnen niet retour gestuurd/gebracht worden.
Meubels en op maat gemaakte meubels worden eveneens niet retour genomen.

* Copyright
Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Teksten onder voorbehoud van drukfouten.

* Privacy Policy
Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. Timeless Living verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij gaan uiterst vertrouwelijk om met uw gegevens.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2018 Timeless Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel