Menu

Timeless Living staat voor Sfeervol & Tijdloos Wonen.

Timeless Living biedt een totaalconcept op het gebied van wonen binnen de Landelijke stijl en Sobere stoere stijl.
Bij Timeless Living kunt u terecht voor professioneel maatwerk, landelijke meubels, sobere stoere meubels, oude authentieke meubels, gerestylde meubels, woonaccessoires en verlichting. Kwaliteit staat bij ons voorop tegen vriendelijke prijzen.

Timeless Living is in 2013 opgericht door Jurgen & Chantal, samenwonend en trotse ouders van een zoon (2013). Timeless Living is ontstaan door 'een uit het jasje gegroeide hobby' voortvloeiend uit de grote passie én liefde voor wonen gericht op de Landelijke en Sobere stijl. 

In 2011 verhuisden wij naar onze huidige eengezinswoning in Apeldoorn. In onze huidige woning wilden wij totaal iets anders, namelijk de Landelijke en Sobere stijl.
Wel hadden wij bepaalde wensen waar onze meubels aan moesten voldoen, dit konden wij niet terug vinden in de woonwinkels. Beiden houden wij niet van identiek, iets wat in menig huishouden te vinden is. Daarnaast zijn wij ook niet bereid om de hoofdprijs te betalen.
Zodoende besloten wij ideeën uit te werken op papier en werd in 2013 Timeless Living een feit.

Jurgen is de man met de gouden handen, maakt nieuwe meubels op maat en restaureert bestaande meubels. Dagelijks wordt er met passie en oog voor detail gewerkt aan onze woonitems.
Al onze meubels worden met de hand vervaardigd en afgewerkt, geen enkel meubelstuk is identiek. Dit maakt dat onze collectie uniek is.
Restyling van meubels en inkoop doen wij samen. Veelal zijn wij samen op pad om mooie woondecoratie in te kopen, pronkstukken met een toegevoegde waarde binnen het interieur.
Chantal houdt zich binnen Timeless Living bezig met de planning, inkoop & verkoop, administratie, fotografie, ontwerp van logo / huisstijl en de gehele website.

Het bedrijfspand van Timeless Living is gevestigd op een klein bedrijventerrein in Apeldoorn.
Timeless Living werkt enkel op afspraak.

Graag tot ziens bij Timeless Living!
Jurgen & Chantal

 

 

© 2014 - 2018 Timeless Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel